Английски за деца

cover

Индивидуални уроци за деца

Ако графикът на Вашето дете не позволява да посещава редовно курсовете в групова форма или желаете то да получите персонално внимание от преподавателя, то индивидуалните занятия са подходящият вариант.

При индивидуално обучение адаптираме програмата специфично за Вашето дете. Всеки урок може да се концентрира върху сфера от езика, в която детето се нуждае от развитие, помощ при усвяване на училищния материал или домашни работи.

Уроците се организират в ден и час, съобразен с училищния график на детето, като продължителността и натовареността се определят в зависимост от Вашето желание и възможността на нашите преподаватели.

Нашите преподаватели

В English Academy занятията се водят от англоговорящи учители с богат професионален опит с деца както в България, така и във Великобритания.

Входящ тест

Първата крачка при включване в индивидуалната програма  е полагането на тест за определяне на нивото, включващ подробен анализ на знанията на малкия ученик.

  Входящ тест за деца

Когато получим попълнения тест, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за провеждане на устната част на теста.

Такси

Кратко индивидуално обучение от 1 или няколко астрономически часа (до 15 часа) - 48,00 лева на час

Пакет от 15 астрономически часа -10% отстъпка:

  • Индивидуално обучение: 650,00 лева
  • Малка полуиндивидуална група от 2 курсисти: 700,00 лева
  • Малка полуиндивидуална група от 3 курсисти: 750,00 лева