Английски за деца

cover

Детски курсове с преподаватели от Англия и САЩ

Онлайн курсове за деца от 8 до 15 години в среда, в която те ще учат с любов, радост и вдъхновение.

Вашето дете ще бъде изцяло потопено в английска среда. Всички курсове за деца в English Academy се водят от англоезични преподаватели от Англия и САЩ. Нашият екип се състои от квалифицирани специалисти в преподаването на английски на деца, с професионален опит както в британски, така и в чуждестранни училища.

С техния вдъхновяващ  подход и приятелско отношение те ще помогнат на Вашето дете лесно, приятно и без усилия да  опознае и овладее английския език. Уроците включват интересни занимания като песни, игри, изкуство, проекти, помагащи на малките ученици да развият уменията си за говорене, слушане, четене и писане.

Виртуалните ни класни стаи дават пълната функционалност и усещане за реална учебна обстановка - интерактивна бяла дъска, с визуална, писмена и вербална комуникация с преподавателя и другите ученици в групата, възможност за вдигане на ръка, работа в групи, в нея децата могат да гледат видеа, да слушат упражнения за произношение и музика, да изпращат файлове, да правят тестове, да споделят линкове, видео и аудио.

Входящ тест за деца Как да запиша детето си

  • Обучението с чуждестранен преподавател гарантира, че детето Ви ще навлезе в езика неусетно и ще попие правилното английско произношение.
  • Можете да избирате между семестриална и годишна форма на обучение за Вашето дете.
  • Групите са организирани в зависимост от нивото на владеене на езика на детето.
  • Натовареността на седмица е съобразена с възрастта на малките ученици: по 2, 3 и 4 астрономически часа седмично.
  • Всички групи са малки, за да може учителят да комуникира с всичко дете. Групите на най-малките ни ученици са с максимум 8 деца, а тези на по-големите деца и възрастни са с максимум 12.
  • В края на обучението всеки малък ученик получава сертификат за завършено ниво.
  • В края на всеки курс преподавателите издават индивидуална препоръка за следващо ниво на базата на напредъка на малкия ученик.