Курсове за възрастни

cover

Как да се запишете

Нашата методология

Английският е роден език на всички наши преподаватели. В продължение на 5 до 20 години те са преподавали английски в страни от Европа, Америка и Азия. С богатия си преподавателски опит и висока професионална квалификация те ще Ви помогнат да изучите всички аспекти на английския език.

Комуникацията е основният акцент в обучението. Независимо от Вашето ниво, в часовете се говори единствено на английски. Традиционната граматиката и лексика са допълнени от интересни упражнения за четене и разбиране, проекти, ролеви игри, дискусии и диалози.

Целта на обучението е да помогнем на нашите курсисти да комуникират свободно на английски, да използват ефективно езика в реални ситуации - в училище, университет, на работа и в ежедневието.

Как да се запишете

Преди да се регистрирате за курс е необходимо да положите входящ тест, ако:

се записвате при нас за първи път;
сте положили входящ тест преди повече от 6 месеца;
последният Ви курс при нас е приключил преди повече от 6 месеца.
Регистрационните периоди за курсовете от редовната ни програма стартират обикновено 10-14 дни преди началото на всеки семестър.

Тестът се състои от 2 части: първо курсистите полагат писмен тест – от 30 до 45 минути в зависимост от нивото им, последван от устен тест от 5-10 минути, проведен от нашия директор или някой от нашите преподаватели. Разработеният от English Academy тест дава точна оценка на Вашето ниво по английски и гарантира записването Ви в най-пододящата за Вас група.

Служител на Академията ще Ви помогне да изберете група в удобно за вас време от програмата на курсовете.

Нашите настоящи и бивши курсисти могат да запазят място за следващото си ниво още през последната седмица на предходния семестър.

Записването за индивидуални часове може да се осъществи и извън регистрационните периоди.Моля свържете се с нас, за да запазите час за входящ тест.

Заплащане на такси: Регистрацията за курс при нас включва заплащане на поне 60% от таксата за обучение. Повече информация за нашите такси и отстъпки можете да намерите тук.

Регистрационни периоди: информация за периодите на регистрация и предстояши курсове можете да намерите тук.