За нас

За нас

Всички наши преподаватели са  с роден език английски и са преподавали в Европа, Америка, Африка и Азия между 5 и 20 години.  Техният богат преподавателски опит  и професионална квалификация ще Ви помогнат да използвате английски език по-ефективно и да общувате в реални ситуации: в училище, на работа и в ежедневието.

Ние вярвваме, че комуникацията на английски език е от жизненоважно значение, поради което е един от основните акценти в нашите курсове. Без значение какво е Вашето ниво, английският  е единственият език, на който се говори в клас. Традиционните граматически и лексикални упражнения се допълват  с интересни упражнения за четене и слушане с разбиране, работа по двойки, проекти, дискусии и ролеви игри. Вие ще участвате в дискусии, работа в малки групи, по двойки или индивидуално.

Всеки урок ще бъде забавен, интересен и интерактивен и ще ви осигури комфортна среда, за да можете да получите най-вискокачествено обучение.

Вашите професионални и приятелски настроени учители ще разширят уроците на теми, които помагат да увеличите вашия речник, работа над граматиката Ви, подобряване на построяване на  изречение и Ви позволяват да се изразявате правилно. Нашите учители провеждат полезни и интересни уроци, преподавани по един забавен и спокоен начин. Вашите преподаватели ще Ви напътстват, ще Ви подкрепят, ще Ви помогнат да придобиете увереност и ще Ви дават обратна връзка. Можете да практикувате слушане на автентични и различни английски акценти.

Колкото повече се упражнявате и по-продължително се  излагате на английски език, толкова по-бързо ще се подобрят  способностите и увереността Ви. Ние насърчаваме нашите курсисти да ползват английски език, колкото е възможно повече.
Очакваме Ви в English Academy и се надяваме да постигнете целите си на изучаване на английски език с нас.