Английски за деца

cover

Как да запишете детето си

Нашите курсове са подходяши за  деца на възраст от 6 до 14 години. В регистрационния период е необходимо учениците да положат тест за определяне на нивото, ако:

  • Се записват при нас за първи път;
  • Са били тествани при нас преди повече от 6 месеца;
  • Са приключили курс при нас преди повече от 6 месеца и желаят да се презапишат.

Регистрационният период в Инглиш Академи обикновено е 10-14 дни преди началото на всеки курс. Децата правят кратък писмен тест с продължителност 10-30 минути, в зависимост от възрастта и нивото, последван от кратък разговор с нашия директор или с един от преподавателите.

Родителите могат да присъстват заедно с детето на устния тест, за да го наблюдават как говори английски, а и в случай, че е необходимо да помогнат на по-напрегнати деца да се отпуснат в класната стая.

След това преподавателят ще даде насоката си за най-подходящия за детето курс.

Можете да запазите място за следващ курс за ученик, който в момента се обучава при нас в края на текущия. На рецепцията можете да получите индивидуална насока относно предстоящото ниво, дадена от преподавателя на детето в зависимост от оценките и развитието му.

Индивидуално обучение за деца може да започне по всяко време, така че при интерес от Ваша страна можете да се свържете с нас, за да уточним удобно време за провеждането на теста.