Курсове за възрастни

cover

Общ английски с преподаватели от Англия и САЩ

За тези от Вас, които искат да изградят и усъвършенстват знанията си и да използват езика в своето ежедневие.

От ниво начинаещи до напреднали ние ще Ви помогнем да използвате английския език свободно в ежедневието, работата, социалните контакти и образованието.

 • Всички курсове в English Academy се водят от квалифицирани англоезични преподаватели от Англия и САЩ. 
 • Курсовете са разделени в два модула – А и B. В края на всеки модул получавате сертификат базиран на Европейската езикова рамка.
 • Групите са малки, уроците се провеждат изцяло на английски.
 • Часовете са в удобен за работещи и учащи график.
 • Всеки курсист получава безплатно оригинален учебник на британското издателство Лонгман.
 • КОМУНИКАТИВЕН ПОДХОД - Ние вярваме, че комуникацията на английски е изключително важна при усвояването на чужд език и това е една от главните цели на курсовете ни. Независимо от Вашето ниво, английският е единственият език, на който се общува по време на часовете. Традиционните граматически правила и лексика се практикуват чрез активна комуникация, дискусии, проекти и ролеви игри. Така ще усвоите леко и ествествено новите знания. Вашият учител ще следи разговорите и ще Ви коригира, когато е необходимо.
 • Програмата следва учебник, но преподавателят ще използва и множество допълнителни и разнообразни учебни материали, адаптирани към нуждите и целите на групата.

Как да се запишете Входящ тест за възрастни

ГОДИШНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ С 20% ОТСТЪПКА
 • Годишната форма на обучение важи за всички видове курсове за деца и възрастни в English Academy
 • Годишното обучение стартира през септември и включва 3 семестъра (Есен, Зима и Пролет) и дава право на 20 % отстъпка от пълната таксата за обучението през трите семестъра.
 • Таксата за годишно обучение може да бъде заплатена наведнъж преди началото на обучението или на 3 вноски през учебната година.
 • При приключване на годишното обучение курсистите получават 20% отстъпка и за летните интензивни курсове.
АКАДЕМИЧЕН КАЛЕНДАР

В English Academy обучението по общ английски за възрастни е целогодишно - имаме 4 семестъра: есенен (от септември), зимен (от януари), пролетен (от април) и летен интензивен (от юли), като във всеки от тях са включени всички нива.

Обучението може да стартира през всеки един семестър от годината след полагане на входящ писмен и устен тест за определяне нивото на владеене на езика. Входящите тестове и записванията се провеждат непосредствено преди началото на всеки семестър.

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ
 • ПРИСЪСТВЕНО В АКАДЕМИЯТА: Вашето здраве и безопасност са на първо място за нас. Класните стаи ще бъдат преустроени така, че да бъде възможна социална дистанция между курсистите, a групите ни да бъдат по-малки, за да може всеки да има собствено пространство. Всички класни стаи и общи части са почиствани преди и след всеки урок и ще бъде изисквано всички курсисти и служители да дезинфекцират ръцете си, когато влизат в Aкадемията.
 • ОНЛАЙН ВЪВ ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ >>> Занятията се провеждат чрез образователната платформа на ZOOM - истинска виртуална класна стая с интерактивна бяла дъска, с визуална, писмена и вербална комуникация с преподавателя и другите курсисти в групата, възможност за вдигане на ръка, работа в групи, гледане на видеа, слушане на упражнения за произношение и музика, участниците в групата могат да изпращат файлове, да правят тестове, да споделят линкове, своя екран, видео и аудио.