Курсове за възрастни

cover

Как да се запишете за курс в English Academy

В English Academy обучението е целогодишно - академичният ни календар е разделен на 4 семестъра: есенен (от септември), зимен (от януари), пролетен (от април) и летен интензивен (от юли), като във всеки от тях са включени всички нива за деца и възрастни, подготовка за международни сертификати и корпоративно обучение.

Можете да стартирате обучението си при нас през всеки семестър през годината след полагане на входящ тест и определяне нивото Ви на владеене на езика. Входящите тестове и записванията се провеждат непосредствено преди началото на всеки семестър.

Стъпка 1: Входящ тест

Преди да се регистрирате за курс при нас е необходимо да положите входящ тест. Тестът на English Academy се състои от писмена и устна част и дава точна оценка на Вашето ниво по английски.

Входящ тест се полага, когато:

  • за първи път се записвате при нас;
  • сте положили входящ тест преди повече от 6 месеца;
  • последният Ви курс при нас е приключил преди повече от 6 месеца.

Имаме два варианта на провеждане на входящите тестове: в Академията или онлайн. Ако изберете първия вариант, ще Ви очакваме в Академията по време на нашите регистрационни седмици. Ако предпочитате втория вариант, когато получим попълнения тест, ще се свържем с Вас за да уточним удобен ден и час за провеждане на устната част на теста.

  Онлайн тест за възрастни

Стъпка 2: Избор на група и форма на обучение

Тестът ще ни помогне да Ви препоръчаме най-подходящия за Вашето ниво курс. Служител на Академията ще Ви помогне да изберете група в удобно за вас време от нашата програма, ще Ви даде информация за дните и часове на провеждане, както и за началната дата на обучението.

Имате възможност да изберете между:

  • Годишна форма на обучение - стартира през септември и включва 3 семестъра (есен, зима и пролет), при което ползвате 20% отстъпка от пълната такса за обучение за трите семестъра
  • Семестриална форма на обучение  - за 1 семестър, при което ползвате 10% отстъпка за лоялни курсисти, ако вече сте завършили курс при нас.

Програмата за предстоящите курсове се публикува на нашия сайт около месец преди началото на всеки семестър.

Стъпка 3: Заплащане на таксата за обучение

Преди началото на Вашето обучение при нас е необходимо да заплатите таксата за курса.

  • Всички наши бивши курсисти ползват 10% отстъпка.
  • Ако членове на едно семейство се запишат заедно за курс, получават 10% остъпка от таксата за курса
  • 10% отстъпка от таксата за курса на дете, ако родителят е бил регистриран за курс при нас
  • 20% отстъпка за годишно обучение (годишното обучение включва 3 семестъра - Есен, Зима и Пролет);
  • 20% отстъпка от таксата за разговорен курс, ако едновременно сте регистрирани за курс от редовната програма.

Предламе възможност и за разсрочено плащане.

Стъпка 4: Начало на обучението

Всеки курс се провежда по предварително уточнен график, който не се променя по време на семестъра. Преди Вашето първо занятие ще бъдете насочени от наш служител към залата, където ще се провежда Вашият курс.

Необходимо е да си носите тетрадка и химикал. Папка на Академията с оригинален учебник ще получите от Вашия преподавателя по време на първото занятие. Учебникът, както и всички допълнителни учебни материали, са безплатни.

Стъпка 5: Ако желаете да продължите обучението си при нас

Нашите настоящи и бивши курсисти могат да запазят място за следващото си ниво още преди края на текущия семестър семестър, когато програмата за следващия е вече изготвена. Не е необходимо да се полага нов входящ тест.

ИНДИВИДУАЛНИ КУРСИСТИ

Индивидуалните занятия при нас не са обвързани с академичния календар на Академията - те могат да стартират по всяко едно време след полагане на входящ тест и уточняване на графика на провеждане в зависимост от Вашето свободно време и натовареността на нашите преподаватели.

Тестовете за  индивидуални занятия се провеждат с предварителна уговорка. Моля свържете се с нас, за да запазите удобен за Вас ден и час.

Часовете на провеждане на занятията могат да бъдат в работните дни от 10:30 до 17:00. В зависимост от Вашата натовареност и учебната програма на Вашия преподавател часовете могат да бъдат променяни всяка седмица.