Курсове за възрастни

cover

Индивидуални уроци

Ако графикът Ви не позволява да посещавате редовно курсовете в групова форма на обучение или искате да получите персонално внимание от преподавателя, то индивидуалните занятия са идеални за Вас.

При индивидуалните занятия Вие определяте продължителността и натовареността на обучението. Ние препоръчваме 2 или 3 занятия на седмица по 1,5 или 2 астрoномически часа.

Програмата за индивидуалните уроци се подготвя в зависимост от Вашите специфични езикови потребности и се фокусират върху области от езика по Ваше желaние:

  • Конкретни езикови умения: произношение, граматика, лексика.
  • Професионално развитие: презентации, интервюта, работни срещи, преговори, участие в семинари.
  • Комуникативни умения: преподавателят ще се фокусира върху вербалната комуникация на английски, като подбере подходящи за Вашето ниво теми.
  • Бизнес английски: Обучението ще обхваща бизнес теми и лексика и може да бъде допълнително тясно специализирано в зависимост от Вашата професионална реализация.
  • Подготовка за международните сертификати FCE, CAE, CPE, IELTS
Нашите преподаватели:

Индивидуалните занятия, както всички курсове в English Academy, се водят от англоговорящи лингвисти. В зависимост от фокуса на Вашето обучение, ще Ви препоръчаме преподавател от нашия екип, специализиран в конкретната езикова област.

Входящ тест

Преди да започнете индивидуално обучение при нас е необходимо да положите входящ тест за определяне на Вашето ниво на владеене на езика, след което заедно да определим насоките на обучението и подходящ преподавател.

Тестове за определяне на нивото на индивидуалните курсисти могат да се проведат както в рамките на регистрационните ни периоди или чрез предварително определен час по телефон, email или лично в офиса.

Ако желаете, можете да направите входящия тест онлайн:

ВХОДЯЩ ТЕСТ ЗА ВЪЗРАСТНИ ВХОДЯЩ ТЕСТ ЗА ДЕЦА

Такси

Кратко индивидуално обучение от 1 или няколко астрономически часа (до 15 часа) - 59,00 лева на час

Пакет от 15 астрономически часа -10% отстъпка:

  • Индивидуално обучение: 795,00 лева
  • Малка полуиндивидуална група от 2 курсисти: 845,00 лева
  • Малка полуиндивидуална група от 3 курсисти: 895,00 лева