Изпити

cover

Подготовка за IELTS

IELTS е сред най-популярните сертификати, признати от Над 10 000 институции в 140 държави. Това е и единственият тест по английски език, признат от имиграционните служби на всички държави, които изискват удостоверение за езиково ниво Сертификатът се признава до 2 години след полагането на изпита.

Подготовката за IELTS при нас се води от преподаватели, детайлно запознати с изискванията за успешното вземане на изпита и с дългогодишен опит в неговото оценяване.

По време на сертификатната подготовка:

  • Ще се фокусирате върху формата на изпита и неговите компоненти;
  • Ще развиете езикови умения, специфични за всяка част на изпита;
  • Ще усвоите успешните стратегии за вземане на международния сертификат;
  • Ще се запознаете с често срещаните грешки, допускани от кандидатите;
  • Ще получите реални изпитни материали, които са се падали през последните години;
  • Ще положите пробни тестове, проведени в реална изпитна среда;
  • Ще получите безплатен комплект с богат набор допълнителни материали за самоподготовка, която ще допринесе за Вашето успешно представяне на изпита.
Форми на обучение
  • ПРИСЪСТВЕНО В АКАДЕМИЯТА: Вашето здраве и безопасност са на първо място за нас. Класните стаи ще бъдат преустроени така, че да бъде възможна социална дистанция между курсистите, a групите ни да бъдат по-малки, за да може всеки да има собствено пространство. Всички класни стаи и общи части ще бъдат почиствани преди и след всеки урок и ще бъде изисквано всички курсисти и служители да дезинфекцират ръцете си, когато влизат в Aкадемията.
  • ОНЛАЙН ВЪВ ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ >>> Занятията се провеждат чрез образователната платформа на ZOOM - истинска виртуална класна стая с интерактивна бяла дъска, с визуална, писмена и вербална комуникация с преподавателя и другите курсисти в групата, възможност за вдигане на ръка, работа в групи, гледане на видеа, слушане на упражнения за произношение и музика, участниците в групата могат да изпращат файлове, да правят тестове, да споделят линкове, своя екран, видео и аудио.

На този етап, следвайки насоките на Министерството на здравеопазването и критериите за здраве и безопасност, занятията за възрастни в English Academy се провеждат само в онлайн формат.

Ключова информация за курса

Нива

Upper Intermediate(B2) - Proficiency(C2)

Предстоящи курсове за подготовка за IELTS

ПРОЛЕТ 2021: Начало 13 април 2021; Регистрация 5 - 10 април 2021

ЛЕТНИ ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ 2021: Начало 12 юли 2021; Регистрация 5 - 10 юли 2021

ЕСЕН 2021: Начало 21 септември 2021; Регистрация 13 - 18 септември 2021

Продължителност на курсовете

12 седмици през есента, зимата и пролетта

8 седмици през летния семестър

Натовареност

4 часа x 60 минути на седмица през есенния, зимния и пролетен семестър

6 часа x 60 минути на седмица през летния семестър

Как да се регистрирате за IELTS:

Можете да се запишете за IELTS при нас в English Academy. За целта е необходимо да носите лична карта или друг документ за самоличност (ученическа карта - за ученици, които все още не притежават лична карта или паспорт) и платежен документ за преведената сума. Ако не можете да дойдете лично можете да изпратите упълномощено от Вас лице с нотариално заверено пълномощно и изброените по-горе документи, което да ви регистрира.

Таксите се заплащат по сметка на Британски Съвет:

СИТИБАНК, бул. Мария Луиза 2, София.
IBAN (сметка в лева): BG77 CITI 9250 1051 0015 01