Блог

cover

Нови отличия за English Academy

19.02.2019

Днес искаме да ти разкажем за някои новости около нас и приятните емоции, които преживяхме наскоро. Както всяка година по това време, бяхме поканени на много специално за нас събитие, организирано от Британски съвет България - Addvantage церемонията. Тя е с цел да отличи и възнагради най-добрите частни и държавни образователни институции в страната, които са партньори в изпитната програма на Cambridge University и IELTS.

И тази година не ни се размина и получихме куп статуетки и грамоти, с които, няма да те лъжем, сме много горди! Бяхме отличени със златен статут както за изпитна програма Cambridge, така и за IELTS. Възнаградени сме и със специално отличие за най-много регистрирани кандидати за изпита Cambridge Advanced в цяла България! Оказа се, че сме абсолютни първенци :)

 Възприемаме тези награди не просто като грамоти, които ще окачим на стената, а като доказателство за професионализма на целия ни екип, за труда на отзивчивите колеги на рецепция, които помагат при всеки етап от регистрацията за изпита, за качеството на цялостната програма за изпитна подготовка, която сме изградили след дълги години опит и постоянство, за всеотдайността и високата квалификация на нашите учители. И не на последно място това е показател за мотивацията на нашите курсисти, които ни се довериха и вложиха толкова много желание и амбиция.

Нашата мисия винаги е била и ще бъде да се развиваме и да постигаме целите си заедно. Очакваме с нетърпение и тези, които тепърва тръгват по този път и искат заедно да го извървим!