Новини

ОНЛАЙН ДО 12 НОЕМВРИ

30.10.2020

Скъпи ученици и родители,

Съгласно заповедта на министъра на здравеопазването за въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на Република България считано от 29.10.2020 г. до 12.11.2020 г. занятията в English Academy ще се провеждат онлайн.

Изключение се допуска за индивидуалните занятия за деца, при които няма смесване на ученици от различни класове и училища.

Всеки наш курсист ще получи линк към виртуална класна стая с инструкции достъп и функции на платформата ZOOM.

Молим да ни уведомите, ако до деня преди Вашето следващо занятие не сте получили мейл, за да Ви го изпратим отново и да се уверим, че нямаме грешни данни за контакт с Вас. Моля, проверявайте и папка SPAM.

Пожелаваме Ви леко и ползотворно обучение!

Keep learning

Последни новини

12.01.2021

ВАШАТА ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Занятията от зимния ни семестър стартират тази седмица. Радостната новина е, че най–малките ученолюбивци се връщат в класните ни стаи. Курсистите ни в онлайн форма на обучение ще получат имейл....
12.01.2021

НОВИ ИЗПИТНИ ДАТИ ЗА IELTS

Нови дати за изпита IELTS бяха обявени от Британски Съвет. Всеки регистриран за декември 2020 получи имейл от Британски Съвет директно с пълна информация в следващите няколко дни.
04.12.2020

НОВО! Курс по бизнес комуникация

С новият ни курс Business Communications ще подобрите уменията си за водене на делова комуникация, ще придобиете нови знания и умения в работна среда и ще шлифовате вашия английски език.
02.12.2020

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПИТИТЕ CAE И IELTS

Следвайки последните насоки на Министерството на здравеопазването от 25 ноември 2020 г. и критериите за здраве и безопасност, временно всички изпити за международни сертификати са отложени.