Новини

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ

09.04.2020

Учете с нас, където и да сте. Пролетният ни семестър стартира на 20 април/

English Academy предлага на Вас и Вашите деца да изучавате езика от Вашия дом или офис.

С един клик се пренасяте в класната стая, където ще упражнявате езика с Вашия преподавател и останалите курсисти в реално време. Не са нужни инсталиране и технически познания.

Виртуалните уроци са разработени да покрият същите умения и да предоставят същия напредък като редовните учебни занятия. Лесно, достъпно, интересно и без усилия ще бъдете водени от нашите преподаватели и ще напредвате в английския език.

Последни новини

14.09.2020

Допълнителни мерки за безопасност

Загрижени за своите курсисти, за началото на новата учебна година English Academy въвежда допълнителни мерки за безопасност:  Всеки курсист ще разполага с отделна учебна маса...
07.08.2020

НОВО!! Годишна форма на обучение с 20% отстъпка

Годишната форма на обучение важи за всички видове курсове за деца и възрастни в English Academy, включва 3 семестъра (Есен, Зима и Пролет) и дава право на 20 % отстъпка.
15.07.2020

СЕРТИФИКАТИ ПРОЛЕТЕН СЕМЕСТЪР

Скъпи курсисти, можете да получите сертификата си за успешно завършеното онлайн обучение през пролетния семестър от рецепцията на English Academy.
04.06.2020

BREAKING NEWS!! WE ARE BACK IN THE CLASSROOMS!

Скъпи курсисти, имаме страхотна новина - възобновяваме присъствените занятия:) На този етап нашите индивидуални курсисти се връщат в класните ни стаи, а от 6 юли всички занятия от лятната ни Академия...