Новини

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ

09.04.2020

Учете с нас, където и да сте. Пролетният ни семестър стартира на 20 април/

English Academy предлага на Вас и Вашите деца да изучавате езика от Вашия дом или офис.

С един клик се пренасяте в класната стая, където ще упражнявате езика с Вашия преподавател и останалите курсисти в реално време. Не са нужни инсталиране и технически познания.

Виртуалните уроци са разработени да покрият същите умения и да предоставят същия напредък като редовните учебни занятия. Лесно, достъпно, интересно и без усилия ще бъдете водени от нашите преподаватели и ще напредвате в английския език.

Последни новини

15.07.2020

СЕРТИФИКАТИ ПРОЛЕТЕН СЕМЕСТЪР

Скъпи курсисти, можете да получите сертификата си за успешно завършеното онлайн обучение през пролетния семестър от рецепцията на English Academy.
04.06.2020

BREAKING NEWS!! WE ARE BACK IN THE CLASSROOMS!

Скъпи курсисти, имаме страхотна новина - възобновяваме присъствените занятия:) На този етап нашите индивидуални курсисти се връщат в класните ни стаи, а от 6 юли всички занятия от лятната ни Академия...
09.04.2020

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ

Учете с нас, където и да сте. Пролетният ни семестър стартира на 20 април. English Academy предлага на Вас и Вашите деца да изучавате езика от Вашия дом или офис.
20.03.2020

Важна информация за предстоящите изпити CAE и IELTS

Поради обявеното извънредно положение в България, всички изпити CAE и IELTS, организирани от Британски Съвет, насрочени до 15 април 2020 г., са отложени.