Новини

Важна информация за предстоящите изпити CAE и IELTS

20.03.2020

Скъпи курсисти и кандидати за изпити,

Поради обявеното извънредно положение в България, всички изпити CAE и IELTS, организирани от Британски Съвет, насрочени до 15 април 2020 г., са отложени. Засегнатите участници в тестовете ще имат право на безплатен трансфер.

По електронна поща всички кандидати ще получат информация за новите дати на изпитите.
Регистрацията за изпита CAE на 09 май 2020 г. е все още отворена. Срокът за регистрация за тази сесия е удължен до 02 април 2020 г.

Ако извънредното състояние бъде удължено и изпитът на 09 май не може да бъде проведен, всички кандидати ще ъдат уведомени от Британски Съвет по електронната поща и ще им бъде предложено безплатно прехвърляне на друга дата.

Последни новини

14.09.2020

Допълнителни мерки за безопасност

Загрижени за своите курсисти, за началото на новата учебна година English Academy въвежда допълнителни мерки за безопасност:  Всеки курсист ще разполага с отделна учебна маса...
07.08.2020

НОВО!! Годишна форма на обучение с 20% отстъпка

Годишната форма на обучение важи за всички видове курсове за деца и възрастни в English Academy, включва 3 семестъра (Есен, Зима и Пролет) и дава право на 20 % отстъпка.
15.07.2020

СЕРТИФИКАТИ ПРОЛЕТЕН СЕМЕСТЪР

Скъпи курсисти, можете да получите сертификата си за успешно завършеното онлайн обучение през пролетния семестър от рецепцията на English Academy.
04.06.2020

BREAKING NEWS!! WE ARE BACK IN THE CLASSROOMS!

Скъпи курсисти, имаме страхотна новина - възобновяваме присъствените занятия:) На този етап нашите индивидуални курсисти се връщат в класните ни стаи, а от 6 юли всички занятия от лятната ни Академия...