Новини

ВАШАТА ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

12.01.2021

Скъпи ученици,

Занятията от зимния ни семестър стартират тази седмица: за възрастни на 12 и 13 януари, а за малките ни ученици - през уикенда, на 16 и 17 януари.

Радостната новина е, че най–малките ученолюбивци (от 1 до 4 клас) се връщат в класните ни стаи. Надяваме се скоро да върнем присъствените занятия и при по-големите ни ученици.

Курсистите ни в онлайн форма на обучение ще получат имейл с подробности за достъп до виртуалната класна стая.

В случай че не сте получили имейл от деня преди Вашето занятие,  моля, свържете се с нас. Моля проверявайте и спам папката - случва се мейлът да попадне там.

Ако имате проблеми с инсталирането на програмата или нейното използване, можете да ни се обадите или да ни пишете във фейсбук.


https://englishacademy.bg/varna/current-timetable

Пожелаваме Ви ползотворно обучение и една усмихната и добра година!

Последни новини

02.03.2021

BACK IN THE CLASSROOM

Добри новини!!! От тази и следващата седмица повечето от нашите групи възстановяват занятията в присъствена форма в English Academy. Обучението ще се провежда при спазване на всички противоепидемиолог...
19.02.2021

3 МАРТ

Скъпи курсисти, офисът на English Academy ще бъде затворен на националния празник 3 март (сряда). Пропуснатите занятия ще бъдат проведени на 15 март (понеделник) в редовните часове от Вашата програма.
19.02.2021

НОВА ИЗПИТНА ДАТА ЗА IELTS

Поради големия брой регистрирани кандидати за изпита IELTS през месец март, беше обявена нова дата за Варна - 28 март.  
12.01.2021

ВАШАТА ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Занятията от зимния ни семестър стартират тази седмица. Радостната новина е, че най–малките ученолюбивци се връщат в класните ни стаи. Курсистите ни в онлайн форма на обучение ще получат имейл....