Новини

Вашата виртуална класна стая

20.03.2020

Скъпи ученици,
Стартираме онлайн обучение за вас докато продължава извънредната ситуация. Отне ни няколко дена да проучим и изберем подходяща платформа и се спряхме на една от най-добрите в световен мащаб опции.

Всички ще получите имейл с подробности как да влезете и да използвате новата платформа. В случай че не сте получили имейл от нас до петък вечерта, моля, свържете се с нас.
Опитваме се да направим преживяването възможно най-лесно за учениците, като за използването на платформата не се изискват технически познания. Ще трябва да кликнете върху посочения линк, за да отворите програмата и да се присъедините към класа 5-10 минути преди посочения начален час на групата. Виртуалната класна стая ще бъде активна 10 минути преди началото на урока. Учителят ще ви води по време на занятието и запознае с основните функции в програмата.
•        Програмата може да се използва на настолен компютър, лаптоп или таблет с интернет връзка, камера и микрофон
•        Молим предварително да проверите дали микрофонът и видео камерата на лаптопа /компютъра/таблета работят.
•        Мoлим да подготвите Вашите учебници и тетрадки за урока.
Споделянето на файлове и работни листове ще се извършва от учителя, не се изисква да ги разпечатвате по време на уроците.

Ако имате проблеми с инсталирането на програмата или нейното използване, можете да ни се обадите или да ни пишете във фейсбук.

https://englishacademybg.com/varna/current-timetable/winter2020

Последни новини

16.10.2020

Допълнителна дата за IELTS през декември във Варна

Нова допълнителна дата за изпита IELTS във Варна беше обявена от Британски Съвет  - 3 декември 2020. На новата изпитна дата могат  да се явят само кандидати, регистрирани в English Academy.
07.10.2020

English Academy - отворен регистрационен център за Cambridge Assessment Admissions Tests

English Academy беше одобрена за отворен регистрационен център за Cambridge Assessment Admissions Tests.
14.09.2020

Допълнителни мерки за безопасност

Загрижени за своите курсисти, за началото на новата учебна година English Academy въвежда допълнителни мерки за безопасност:  Всеки курсист ще разполага с отделна учебна маса...
07.08.2020

НОВО!! Годишна форма на обучение с 20% отстъпка

Годишната форма на обучение важи за всички видове курсове за деца и възрастни в English Academy, включва 3 семестъра (Есен, Зима и Пролет) и дава право на 20 % отстъпка.