Новини

Вашата виртуална класна стая

20.03.2020

Скъпи ученици,
Стартираме онлайн обучение за вас докато продължава извънредната ситуация. Отне ни няколко дена да проучим и изберем подходяща платформа и се спряхме на една от най-добрите в световен мащаб опции.

Всички ще получите имейл с подробности как да влезете и да използвате новата платформа. В случай че не сте получили имейл от нас до петък вечерта, моля, свържете се с нас.
Опитваме се да направим преживяването възможно най-лесно за учениците, като за използването на платформата не се изискват технически познания. Ще трябва да кликнете върху посочения линк, за да отворите програмата и да се присъедините към класа 5-10 минути преди посочения начален час на групата. Виртуалната класна стая ще бъде активна 10 минути преди началото на урока. Учителят ще ви води по време на занятието и запознае с основните функции в програмата.
•        Програмата може да се използва на настолен компютър, лаптоп или таблет с интернет връзка, камера и микрофон
•        Молим предварително да проверите дали микрофонът и видео камерата на лаптопа /компютъра/таблета работят.
•        Мoлим да подготвите Вашите учебници и тетрадки за урока.
Споделянето на файлове и работни листове ще се извършва от учителя, не се изисква да ги разпечатвате по време на уроците.

Ако имате проблеми с инсталирането на програмата или нейното използване, можете да ни се обадите или да ни пишете във фейсбук.

https://englishacademybg.com/varna/current-timetable/winter2020

Последни новини

07.08.2020

НОВО!! Годишна форма на обучение с 20% отстъпка

Годишната форма на обучение важи за всички видове курсове за деца и възрастни в English Academy, включва 3 семестъра (Есен, Зима и Пролет) и дава право на 20 % отстъпка.
15.07.2020

СЕРТИФИКАТИ ПРОЛЕТЕН СЕМЕСТЪР

Скъпи курсисти, можете да получите сертификата си за успешно завършеното онлайн обучение през пролетния семестър от рецепцията на English Academy.
04.06.2020

BREAKING NEWS!! WE ARE BACK IN THE CLASSROOMS!

Скъпи курсисти, имаме страхотна новина - възобновяваме присъствените занятия:) На този етап нашите индивидуални курсисти се връщат в класните ни стаи, а от 6 юли всички занятия от лятната ни Академия...
09.04.2020

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ

Учете с нас, където и да сте. Пролетният ни семестър стартира на 20 април. English Academy предлага на Вас и Вашите деца да изучавате езика от Вашия дом или офис.