Английски за деца

cover

Индивидуални уроци за деца

Индивидуална програма и график

English Academy предлага индивидуално обучение за деца, като програмата за уроците се адаптира специфично за Вашето дете.

Уроците могат да се организират в ден и час, съобразен с училищния график на детето, като възможностите са от веднъж седмично до четири пъти седмично, в зависимост от Вашето  желание и възможността на нашите преподаватели.

Всеки урок може да се концентрира  върху всяка сфера от езика, в която детето се нуждае от развитие. Говорене, произношение, граматика, подготовка за училище в чужбина са само част от областите, на които бихте могли да желаете да обърнем внимание.

Входящ тест

Първата крачка при включване в такава програма  е полагането на тест за определяне на нивото, включващ подробен анализ на знанията на малкия ученик. Тестът може да се извърши в присъствието и на родителя с цел да се определят точните Ви изисквания. След това ще оформим графика на обучение на детето.

Тестове за определяне на нивото на индивидуалните курсисти могат да се проведат както в рамките на регистрационните ни периоди, така и всеки работен чрез предварително определен час по телефон, email или лично в офиса.

Ако желаете, тестът може да бъде попълнен и онлайн:

Входящ тест за деца