Английски за деца

cover

Детски курсове

НАЙ-ДОБРОТО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА!

English Academy организира курсове за деца от 6 до 14 години през цялата година. Заниманията за деца се провеждат от квалифицирани преподаватели от Великобритания и САЩ, които имат опит с преподаване на деца както в британски, така и в чуждестранни училища. Групите за малките ученици са организирани в зависимост от нивото на владеене на езика.

Вашето дете ще бъде изцяло потопено в английска среда, тъй като общуването в часовете е само на английски. Нашите преподаватели ще превърнат изучаването на английски в интересно и забавно приключение. Уроците  включват  мотивиращи занимания като песни, игри, изкуство, мултимедия и проекти, помагащи на малките ученици да развият уменията си за говорене, слушане, четене и писане.

Защо да изберете English Academy за Вашето дете?
 • Преподаватели с роден език английски през цялото време на обучението;
 • Забавен интерактивен метод на преподаване за лесно и ефективно усвояване на езика;
 • Курсът помага на децата да разширят своя речников запас, да подобрят граматичните си познания, да изградят здрави езикови основи от ранна възраст;
 • Попадайки в англоезична среда с преподаватели от Англия и САЩ, децата развиват точно и правилно произношение;
 • Безплатен тест за определяне на нивото, за да бъде малкият ученик включен в подходящо ниво на базата на своите езикови възможности и възраст;
 • Безплатен оригинален учебник и подбрани допълнителни учебни материали;
 • Часове през уикенда през учебната година;
 • Малки групи;
 • Комуникация единствено на английски в клас;
 • Приятелска атмосфера, уютни стаи;
 • Индивидуална родителска среща по средата на обучението (с осигурен превод при необходимост);
 • Редовни домашни задачи;
 • Текущ контрол и финален тест;
 • Индивидуална препоръка за следващо ниво на базата на напредъка на малкия ученик;
 • Сертификат за завършено ниво на владеене на езика.
Нашият Академичен календар

В English Academy обучението за деца е целогодишно - академичният ни календар е разделен на 4 семестъра: есенен (от септември), зимен (от януари), пролетен (от април) и летен интензивен (от юли), като във всеки от тях са включени всички детски нива.

Обучението може да стартира през всеки семестър от годината след полагане на входящ тест и определяне нивото на владеене на езика. Входящите тестове и записванията се провеждат непосредствено преди началото на всеки семестър.

Форми на обучение

От това лято при нас ще можете да изберете удобна форма на обучение за Вашето дете: онлайн или присъствено.

 • ПРИСЪСТВЕНО В АКАДЕМИЯТА: Класните стаи ще бъдат преустроени така, че да бъде възможна социална дистанция между курсистите, a групите ни да бъдат по-малки, за да може всеки да има собствено пространство. Всички класни стаи и общи части ще бъдат почиствани преди и след всеки урок и ще бъде изисквано всички курсисти и служители да дезинфекцират ръцете си, когато влизат в Aкадемията.
 • ОНЛАЙН ВЪВ ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ >>> Занятията се провеждат чрез образователната платформа на ZOOM - истинска виртуална класна стая с интерактивна бяла дъска, с визуална, писмена и вербална комуникация с преподавателя и другите ученици в групата, възможност за вдигане на ръка, работа в групи, в нея децата могат да гледат видеа, да слушат упражнения за произношение и музика, да изпращат файлове, да правят тестове, да споделят линкове, видео и аудио.
Курсове през уикенда през учебната година

Детските ни курсове през учебната година се провеждат един път в седмицата или в събота или в неделя по 2, 3 или 4 часа в зависимост от възрастта и нивото на детето. Курсовете за най-малките ни ученици са разделени на 2 части: А и B, като всяка част се покрива за един семестър и децата изучават половин учебник.

Ключова информация
Нива Beginners (A1) - Advanced (C1)
Предстоящи курсове

ЛЯТО 2020: Начало 6 юли 2020; Късна регистрация 6 - 8 юли 2020, 12 - 16ч.

ЕСЕН 2020: Начало 23 септември 2020; Регистрация 14 - 22 септември 2020

Продължителност на курса

Есенен, Зимен, Пролетен семестър: 12 седмици

Летен семестър: 8 седмици

Натовареност

Есенен, Зимен, Пролетен семестър: 2, 3 или 4 часа x 60 минути на седмица (в зависимост от нивото)

Летен семестър: 6 часа x 60 минути на седмица

Максимален брой курсисти в група

8 деца за нива Prep Group, Starter и Level 1

12 деца за всички нива от Ниво 2 до Advanced